Testimonials

Ètica, valentia i rigor. Les tres virtuts que més valoro en un professional de la psicologia. I la Laura Servós les compleix totes, per això m’atreveixo a recomanar-vos-la.
És ètica perquè té valors. I no els porta a la butxaca, els fa servir per exercir la psicologia. Sap que no val tot i que el fi no sempre justifica els mitjans. És valenta perquè està disposa a sortir de la seva zona de confort per tal de seguir creixent. Val més actuar i penedir-se, que penedir-se de no haver fet res.

I és rigorosa perquè la seva formació no li permet ser de cap altra manera. 

Valors, atreviment i professionalitat: no se m’acut una combinació més explosiva en una professional carregada d’il·lusió per dignificar la psicologia.
Pep Marí. Psicòleg del rendiment.

A mi personalment la tasca de la Laura m ‘ha ajudat molt a profunditzar mes en els meus alumnes, a conèixer el seu interior, les seves pors, entendre les seves necessitats a la vida i a l’esport i sobre tot a poder fer estratègies amb la laura per poder reconduir aquests ítems.Penso que la seva feina junt amb la nostre a estat crucial per aconseguir tots els èxits de la temporada els quals hem aconseguit.
Josep Oriol Archs Sánchez. Tècnic de l ‘equip de regates de Laser del Garraf fent duet i treballant colze a colze amb en Toni Rivas director esportiu del l’equip.

Hace una par de años que me he jubilado y el proceso y el cambio de rutina diaria me afectó en el sueño. Con Laura he aprendido rutinas para ayudar a conciliar el sueño, a ser respetuoso con los ritmos de mi cuerpo y a adaptar el horario y la alimentación por la noche. Con pocos cambios he conseguido dormir mejor. Además practico más ejercicio físico que antes. Laura me lo ha hecho muy fácil, ya que estos cambios no han resultado nada bruscos y me han ayudado a construir mi nuevo estilo de vida.
Anónimo.

Para mí el haber trabajado con Laura lo resumiría principalmente en la palabra APOYO. Un apoyo tanto en el ámbito deportivo, académico y personal. Alguien que te va a escuchar, apoyar y aportar una perspectiva diferente de la sacrificada pero gratificante vida del deportista.
Betania Simón- Baloncesto-

La Laura es pura creativitat i adaptació. Sap com crear dinàmiques i eines per l’esportista que compleixin amb el doble objectiu de fer créixer i entretenir a l’esportista mentre aquest millora el seu rendiment mental.
Enrrique Sánchez Aranda, psicòleg.

Soc un home de poques paraules escrites, os recomano a la Laura per la seva professionalitat, iniciativa, valors humans i ganes de superar-se dia a dia.
Sergi Corretja, entrenador a Corretja Competició.

Al llarg del temps que porta a la Residència Blume, la Laura ha demostrat ser una professional molt qualificada i amb un gran interès per continuar aprenent i evolucionant. Coneix i entén especialment bé les necessitats dels joves esportistes i es mostra molt propera amb ells, facilitant un clima de confiança on els nois i noies de la residència poden exposar les seves preocupacions, demanar ajuda, compartir les seves experiències… Fa una molt bona feina com a tutora transmetent valors i hàbits de vida saludable, així com donant suport als joves a nivell tant esportiu com personal per garantir la seva formació integral com a persones.
Elena López Martínez, Corrdinadora i Psicòloga de l’Esport a la Residencia Joaquim Blume.

Laura me ha ayudado a organizarme para encontrar un rato cada día para el ejercicio físico, y no es fácil cuando se trabajan tantas horas. Antes no lo conseguía y los fines de semana cuando salíamos en bici no lo disfrutaba como ahora porque mi cuerpo sufría. Además tuve problemas con el azúcar y con ella he logrado estar orgulloso de mi cambio consciente en la alimentación. Mi salud ha mejorado mil por cien y hago deporte sin ningún riesgo y con mucha más motivación.
Anónimo, empresario.

Durant l’any que ens vam conèixer em vas aportar tranquil·litat. Tranquil·litat en el sentit que jo sabia que si tenia algun problema em podries ajudar i aconsellar.
Pol Samsó, triatló.

Les sessions de coaching amb la Laura m’han servit molt per poder aclarir els motius pels quals el meu joc era força irregular i amb daltabaixos importants. Vàrem poder analitzar i treballar l’abans, el durant i el després d’un partit. Ara reconec que, quan algú em guanya, és simplement perquè és millor que jo i no perquè jo em perdi en les meves obsessions, que abans m’arribaven a bloquejar. Al principi, tot i que no t’ho havia dit, era una mica escèptic, però com que m’ho havia recomanat un bon amic, vaig accedir a “tractar-me”. Afortunadament, ara puc garantir que amb una mica de voluntat, els resultats són impressionants i només et puc dir “Moltes gràcies Laura”.
Jordi Navarro. Tenis

Soy triatleta profesional sin serlo, porque entreno muchas horas y no cobro por ello. Trabajo como técnico en un gimnasio, estudio en la universidad y entreno todo lo que puedo. Todo esto sin un orden lógico, sin una fuerza mental sólida y un equilibrio emocional puede echar a perder una temporada. Estando muy en forma me paso factura en forma de lesiones al entrenar y sensaciones irracionales en las competiciones. Con Laura he trabajado todo el aspecto mental, no solo el de competición y precompetición sino durante toda la temporada. Laura me ha aportado equilibrio.
Anónimo, triatleta

Jo sóc una noia que em posava molt nerviosa navegant, no sabia controlar els nervis, i això feia que em desconcentres i que no sabes el que feia. Un dia, el meu entrenador, em van proposar anar al psicòleg i jo vaig acceptar per tal de poder millorar els meus resultats. En un principi anava amb la idea de què quan acabés les sessions ja no em posaria nerviosa mai més, que aquests nervis haurien desaparegut per sempre; però no va ser exactament així. Recordo que la primera frase que em va dir va ser: “Jo no faré desaparèixer aquests nervis, simplement t’ajudaré a treballar amb ells, a què els puguis controlar”. No era la idea que jo tenia, però també em servia. Poc a poc em va anar donant consells i ajudes per tal de poder controlar-los, que no els notés, i si ho feia, poder caviar ràpid la mentalitat. En unes setmanes aplicant aquests trucs, ja vaig sentir la diferència. Actualment encara em sento nerviosa, però tinc la tranquil·litat de que els se controlar i aplicar-los d’una manera positiva al meu rendiment.
Cal afegir, que no només m’ha ajudat amb aquest tema, sinó que s’ha implicat amb tota la meva vida acadèmica, ajudant-me a organitzar-me millor, donant-me consells per estudiar millor… cosa que actualment faig i em van molt bé.
En resum, que anar al psicòleg ha estat una de les millor decisions que he fet. M’ha fet créixer molt tant en àmbit esportiu i l’acadèmic com en el personal.
Laura Guzmán, regatista

Quan ens van recomanar un psicòleg esportiu per la nostra filla ens vam quedar parats, sense saber en què li seria útil, però la insistència del entrenador ens va fer provar aquesta opció.
En un principi no veiem el progrés i ens impacientàvem, però un dia al acabar una competició, la nostra filla va tornar molt contenta dient que anant de les primeres no s’havia posat nerviosa i no havia perdut ninguna posició. En aquell moment vam comprendre la utilitat de la psicòloga. No és només els resultat, sinó la gratificació de la nostra filla al veure com havia superat aquella situació. Com a pares, tot i que no veiem que passa durant la regata, observem un canvi d’actitud en la noia, ara torna més satisfeta de les decisions, de les regates fetes i dels seus resultats.
Pares Laura Guzmán

Per a mi la Laura m’ha ensenyat grans coses al llarg dels dos anys amb ella en Optimist. M’ha ensenyat a seguir lluitant pel que un vol, per intentar fins el final les coses i marcar-me nous objectius, no sols a la vela, sinó a la vida. Els seu constant recolzament en mi per arribar a fer bones coses. Ara m’he canviat a la categoria 29er, on em va molt bé i on realment veig el fruit de aquests dos anys amb la Laura i la satisfacció personal que m’ajuda a tirar endavant a les regates. Totes les coses apreses han pogut ser perfectament demostrades aquest any en 29er on continuaré el màxim possible donant sempre el millor de mi. Gràcies Laura!
Pep Costa, 29er.

Superar l’adolescència en una residència d’esportistes no és del tot fàcil, però gràcies a la teva confiança, la teva alegria pels passadissos, la forma de transmetre força i energia per superar-nos dia a dia, i l’atenció i apreci que ens tenies ens va fer d’una etapa difícil, una etapa increïble. Si tenies un mal dia, tu eres allà per abraçar-nos amb totes les teves forces, per fer-nos sortir endavant del que fos, i per veure el puntet rosa en un dia gris. Tot treball té la seva recompensa, com bé em vas ensenyar.
Laia Clavero. Bàsquet

La Laura m’ha ajudat a veure el sentit de fer esport,. Estudiant a la facultat poc que em movia, necessitava concentrar-me millor, tenia la pell lletja, necessitava engreixar-me i estar més tranquil·la, i ho he aconseguit: m’agrada anar al gimnàs, algo que no hagués dit fa uns mesos enrere.
Ariadna Ruiz, estudiant de dret.